Materijali za 1. razred:
04. lipnja 2020.:
Prehrambeni tehničar, 1. r., Hrana i perhrana, Principi pravilne prehrane
Prehrambeni tehničar_Hrana i prehrana_Genetski modificirana hrana_1.r.
Prehrambeni tehničar_Hrana i prehrana_VODA NOVO_1.r.
19. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Hrana i prehrana_Bazalni metabolizam_1 raz
Prehrambeni tehničar_Genetski modificirana hrana_1raz
16. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Hrana i prehrana_ENERGETSKE POTREBE ORGANIZMA_1.r.
15. travnja 2020.:
Preh.teh._Hrana i prehrana_ kemijski i mehanički procesi probave_1.razred
Prehrambeni tehničar_Anatomija probavnog sustava_1. razred
08. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Sirovine i ambalaža_Organizacija i rukovanje sirovinama_1.r.
06. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Hrana i prehrana_Genetski modificirana hrana_1.r.
Prehrambeni tehničar_Sirovine i ambalaža_Voda u prehrambenoj industriji_1.r.
25. ožujka 2020.:
Preh teh_Sirovine i ambalaža_Ambalaža_1. raz
24. ožujka 2020. :
Prehrambeni tehničar_Hrana i prehrana_1 razred
23. ožujka 2020.:
Materijali za 2. razred:
19. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_IPrehrambena tehnologija_Industrijski mikroorganizmi_2.r.
Prehrambeni tehničar_Prehramnena tehnologija vježbe_ Proizvodnja jakih alkoholnih pića_2r
08. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Prehramnena tehnologija vježbe_ Proizvodnja jakih alkoholnih pića_2.r.
06. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Poduzetništvo u prehrambenoj industriji_OSNOVE ORGANIZACIJE_2.r.
Prehrambeni tehničar_tehnološke operacije_Mjerenje protoka1_2.r.
24. ožujka 2020.:
Preh teh_Prehrambena tehnologija, 2. raz
23. ožujka 2020.:
Materijali za 3. razred:
04. lipnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Kemija hrane_PREHRAMBENI ADITIVI_3.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Proizvodnja maslaca_3r
02. lipnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Izmjenjivači topline_3.r.
21. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Sušenje_3.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Uređaji za sušenje_3.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Adsorpcija i desorpcija_3.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Ekstrakcija čvrsto – tekuće_3.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Igra asocijacije – adsorpcija_3.r.
19. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikrobiologija_Vježba 22 Mikroorganizmi na ljudskom tijelu_3.r.
12. svibnja 2020.:
Preh teh_Preh mikrobiologija (vježbe)_Mikroorganizmi u tlu_3 raz
Preh teh_Teh piva i vina_Fizikalno-kemijska i organoleptička analiza vina_3 raz i 4 raz
08. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Proizvodnja maslaca_3.r.
05. svibnja 2020.:
Preh.tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda (izborni)_PROIZVODNJA MASLACA_3. razred
04. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikrobiologija_Vježba 22 Mikroorganizmi na ljudskom tijelu_3.r.
24. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikrobiologija_Vježba 20_ Mikroorganizmi u zraku_3.r.
23. travnja 2020.:
Preh. teh_Prehrambena mikrob_Mikroorganizmi na predmetima koji nas okružuju_3.razred
17. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Zaštita okoliša_Utjecaj onečišćenja zraka na zdravlje i okolinu_3.r.
16. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikroviologija_Vježba 19 (drugi dio) Očitavanje rezultata_3.r.
15. travnja 2020.:
Preh teh_Preh mikrobiologija_Vježba_ Očitavanje rezultata_3 raz
08. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Isparivači_3.r.
Prehrambeni tehničar_Zaštita okoliša__Recikliranje i korištenje različitih vrsta otpada_3.r
Prehrambeni tehničar_Kemija hrane_PREHRAMBENI ADITIVI_3.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Fermentirani mliječni proizvod_3.4.r.
01. travnja 2020.:
31. ožujka 2020.:
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 1_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 2_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 3_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 4_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 5_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 6_3. i 4. razred
Prehrambeni tehničar_Hoću pivo_ 3. i 4. razred
30. ožujka 2020.:
Prehramb teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 1_3. 4 razred
Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 2_3.4. razred
Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 3_3.4. razred.
26. ožujka 2020.:
Preh teh_Prehrambena mikrobiologija_Izolacija čiste kulture, , 3.raz
Preh teh_Tehnološke operacije i procesi VJ_Određivanje topljivosti soli, 3.raz
25. ožujka 2020.:
Preh teh_Kemija hrane-praćenje promjena u hrani u tijeku čuvanja, skladištenja, konzerviranja_ 3 raz
24. ožujka 2020.:
23. ožujka 2020.:
19. ožujka 2020.:
Materijali za 4. razred:
04. lipnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_Procesi pripreme hrane 2h_ 4-r.
02. lipnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Catering izb._Skladištenje, pakiranje i prijevoz gotove hrane_4.r.
14. svibnja 2020.:
Preh teh_Biokemija_Pravilna prehrana i poremećaji u preh_4 r
Preh teh_Higijena hrane (vježbe) _Anatomska građa svježeg voća i povrća II_4 raz
12.svibnja 2020.:
Preh teh_Poslovna komunikacija_Pojam timskog rada_4 raz
Preh teh_Teh piva i vina_Fizikalno-kemijska i organoleptička analiza vina_3 raz i 4 raz
07. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_KONZERVIRANJE ZRAČENJEM_4. razred
06. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_Konzerviranje hlađenjem i smrzavanjem_4.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnologija žitarica_SIROVINE U PROIZVODNJI TJESTENINA_4.r.
05. svibnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Higijena hrane_Vježba broj 36 – Anatomska građa svježeg voća i povrća_4.r.
24. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Higijena hrane_ – Anatomska građa raži i škrobna zrna pšenice i raži_4.r.
23. travnja 2020.:
21. travnja 2020.:
20. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Poslovna komunikacija_Poslovni sastanak_4.r.
17. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_Proizvodnja tvrdih bombona, 2 sata_4.r.
16. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Analiza i kontrola kvalitete hrane_Bjelančevine_4.r.
15. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Analiza i kontrola kvalitete hrane_ Određivanje ukupne tvrdoće_ 4.r.
Prehrambeni tehničar_Catering izb._Skladištenje, pakiranje i prijevoz gotove hrane_4.r.
08. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Osiguranje kvalitete hrane_HACCP_4.r.
Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_KONZERVIRANJE KONCENTRIRANJEM I UPARAVANJEM_4.r.
Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Fermentirani mliječni proizvod_3.4.r.
06. travnja 2020.:
Prehrambeni tehničar_Tehnologija žitarica i pekarstva_VRSTE KEKSA I KEKSIMA SRODNIH PROIZVODA_4.r.
Prehrambeni tehničar_Higijena hrane_Vježbe broj 26, 27 – Samonella i anatomska građa pšenice1_4.r.
Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_Mikrobiološke opasnosti u hrani_4.r.
31. ožujka 2020:
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 1_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 2_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 3_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 4_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 5_3. i 4. razred
Prehramb.teh_Proizvodnja piva 6_3. i 4. razred
Prehrambeni tehničar_Hoću pivo_ 3. i 4. razred
30. ožujka 2020.:
Prehramb teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 1_3. 4 razred
Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 2_3.4. razred
Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 3_3.4. razred
25. ožujka 2020.:
Preh teh_Praktična nastava_PROIZVODNJA SIRA_4 raz
23. ožujka 2020.:
Preh teh_Procesi pripreme hrane_Mikrobiološke opasnosti u hrani_4. raz
20. ožujka 2020.:
Preh teh_Procesi pripreme hrane_Konzerviranje sniženim temperaturama_4 raz