Poljoprivreda, prehrana i veterina

Prehrambeni tehničar

By 14. ožujka, 2020 9 lipnja, 2020 No Comments

Materijali za 3. razred: 

04. lipnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Kemija hrane_PREHRAMBENI ADITIVI_3.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Proizvodnja maslaca_3r

02. lipnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Izmjenjivači topline_3.r.

21. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Sušenje_3.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Uređaji za sušenje_3.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda (izborni)_Sirutka i prereda sirutke_3. razred

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Adsorpcija i desorpcija_3.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Ekstrakcija čvrsto – tekuće_3.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Igra asocijacije – adsorpcija_3.r.

19. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikrobiologija_Vježba 22 Mikroorganizmi na ljudskom tijelu_3.r.

12. svibnja 2020.: 

Preh teh_Preh mikrobiologija (vježbe)_Mikroorganizmi u tlu_3 raz

Preh teh_Teh mlijeka i mliječ proizvoda_(izb.) Osnove proizvodnje koncentriranog mlijeka i mlijeka u prahu_3 raz

Preh teh_Teh piva i vina_Fizikalno-kemijska i organoleptička analiza vina_3 raz i 4 raz

08. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Proizvodnja maslaca_3.r.

05. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_VRSTE KONCENTRIRANOG MLIJEKA I MLIJEKA U PRAHU_3.r

Preh.tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda (izborni)_PROIZVODNJA MASLACA_3. razred

04. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikrobiologija_Vježba 22 Mikroorganizmi na ljudskom tijelu_3.r.

24. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikrobiologija_Vježba 20_ Mikroorganizmi u zraku_3.r.

23. travnja 2020.: 

Preh. teh_Prehrambena mikrob_Mikroorganizmi na predmetima koji nas okružuju_3.razred

17. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Zaštita okoliša_Utjecaj onečišćenja zraka na zdravlje i okolinu_3.r.

16. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Prehrambena mikroviologija_Vježba 19 (drugi dio) Očitavanje rezultata_3.r.

15. travnja 2020.: 

Preh teh_Preh mikrobiologija_Vježba_ Očitavanje rezultata_3 raz

08. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnološke operacije i procesi_Isparivači_3.r.

Prehrambeni tehničar_Zaštita okoliša__Recikliranje i korištenje različitih vrsta otpada_3.r

Prehrambeni tehničar_Kemija hrane_PREHRAMBENI ADITIVI_3.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Fermentirani mliječni proizvod_3.4.r.

01. travnja 2020.: 

Preh teh-Kemija hrane-praćenje promjena koje dovode do neupotrebljivosti hrane u i izvan roka uporabe_3 raz

31. ožujka 2020.:

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 1_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 2_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 3_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 4_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 5_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 6_3. i 4. razred

Preh teh-Kemija hrane-praćenje promjena u hrani u procesu pripreme gotovih i polugotovih proizvoda_3 raz

Prehrambeni tehničar_Hoću pivo_ 3. i 4. razred

30. ožujka 2020.: 

Prehramb teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 1_3. 4 razred

Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 2_3.4. razred

Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 3_3.4. razred.

26. ožujka 2020.: 

Preh teh_Prehrambena mikrobiologija_Izolacija čiste kulture, , 3.raz

Preh teh_Tehnološke operacije i procesi VJ_Određivanje topljivosti soli, 3.raz

25. ožujka 2020.: 

Preh teh_Kemija hrane-praćenje promjena u hrani u tijeku čuvanja, skladištenja, konzerviranja_ 3 raz

24. ožujka 2020.:

Preh teh_Kemija hrane-3 raz

23. ožujka 2020.: 

Vitamini topljivi u vodi

Vitamini topljivi u mastima 

19. ožujka 2020.: 

Preh teh_MIKROBIOLOGIJA, vjezbe PPT-3 raz da

Materijali za 4. razred: 

04. lipnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_Procesi pripreme hrane 2h_ 4-r.

Prehrambeni tehničar_Analiza i kontrola kvalitete hrane_Određivanje gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom_4.

02. lipnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Catering izb._Skladištenje, pakiranje i prijevoz gotove hrane_4.r.

14. svibnja 2020.: 

Preh teh_Biokemija_Pravilna prehrana i poremećaji u preh_4 r

Preh teh_Higijena hrane (vježbe) _Anatomska građa svježeg voća i povrća II_4 raz

12.svibnja 2020.: 

Preh teh_Poslovna komunikacija_Pojam timskog rada_4 raz

Preh teh_Teh piva i vina_Fizikalno-kemijska i organoleptička analiza vina_3 raz i 4 raz

07. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_KONZERVIRANJE ZRAČENJEM_4. razred

06. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_Konzerviranje hlađenjem i smrzavanjem_4.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija žitarica_SIROVINE U PROIZVODNJI TJESTENINA_4.r.

05. svibnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Higijena hrane_Vježba broj 36 – Anatomska građa svježeg voća i povrća_4.r.

24. travnja 2020.: 

Preh teh_Higijena hrane_Mikroskopska analiza škrobnih zrna ječma i prepoznavanje vrste žitarice_4 raz

Prehrambeni tehničar_Higijena hrane_ – Anatomska građa raži i škrobna zrna pšenice i raži_4.r.

23. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane (vježbe)_Industrijska proizvodnja gotovih ili polugotovih jela-4 sata_4.r.

21. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_Tehnološki proces proizvodnje šećera iz šećerne repe10 sati_4.r.

20. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Poslovna komunikacija_Poslovni sastanak_4.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_Proizvodnja kave i čaja, 2 sata_4.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_Proizvodnja škrobnih hidrolizata, 2 sata_4.r.

17. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_Proizvodnja tvrdih bombona, 2 sata_4.r.

16. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Analiza i kontrola kvalitete hrane_Bjelančevine_4.r.

15. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Analiza i kontrola kvalitete hrane_ Određivanje ukupne tvrdoće_ 4.r.

Prehrambeni tehničar_Catering izb._Skladištenje, pakiranje i prijevoz gotove hrane_4.r.

08. travnja 2020.:

Prehrambeni tehničar_Osiguranje kvalitete hrane_HACCP_4.r.

Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_KONZERVIRANJE KONCENTRIRANJEM I UPARAVANJEM_4.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda_Fermentirani mliječni proizvod_3.4.r.

06. travnja 2020.: 

Prehrambeni tehničar_Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_Proizvodnja čokolade, 4 sata_4.r.

Prehrambeni tehničar_Tehnologija žitarica i pekarstva_VRSTE KEKSA I KEKSIMA SRODNIH PROIZVODA_4.r.

Prehrambeni tehničar_Higijena hrane_Vježbe broj 26, 27 – Samonella i anatomska građa pšenice1_4.r.

Prehrambeni tehničar_Procesi pripreme hrane_Mikrobiološke opasnosti u hrani_4.r.

31. ožujka 2020: 

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 1_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 2_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 3_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 4_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 5_3. i 4. razred

Prehramb.teh_Proizvodnja piva 6_3. i 4. razred

Prehrambeni tehničar_Hoću pivo_ 3. i 4. razred

30. ožujka 2020.: 

Prehramb teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 1_3. 4 razred

Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 2_3.4. razred

Prehramb.teh_Prehrambena tehnologija_Proizvodnja piva 3_3.4. razred

25. ožujka 2020.:

Preh teh_Praktična nastava_PROIZVODNJA SIRA_4 raz

23. ožujka 2020.: 

Preh teh_Procesi pripreme hrane_Mikrobiološke opasnosti u hrani_4. raz

20. ožujka 2020.: 

Preh teh_Procesi pripreme hrane_Konzerviranje sniženim temperaturama_4 raz