Materijali za 1. razred:
04. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Hrana i prehrana_Voda_1.r.
Tehničar nutricionist_Opća kemija, vježbe_ Disperzni sustavi 3h_1.r.
Tehničar nutricionist_Ossnove znanosti o prehrani I_Kemijsko i biološko konzerviranje 2 h_ 1.r.
02. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ambalaža izb._1r
21. svibnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Hrana i prehrana_Bazalni metabolizam_1.r.
19. svibnja 2020.:
Teh nutricionist_Hrana i prehrana_VODA_1 raz
Tehničar nutricionist_Ambalaža-izb_Transport robe i kontejneri_1.r.
Teh nutricionist_Hrana i prehrana_Bazalni metabolizam_1 raz
27. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Biologija_Virusi-ponavljanje_1. razred
20. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Osnove znanosti o prehrani_Uzroci kvarenja hrane_1.r.
16. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Osnove znanosti o prehrani_Načini kvarenja hrane_1.r.
08. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ambalaža izb._Transport robe i kontejneri_1.r.
Tehničar nutricionist _Biologija_Građa i uloga staničnih organela_1.r.
06. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ambalaža_Ambalaža za pojedine grupe namirnica_1.r.
17. ožujka 2020.:
Tehničar nutricionist_Ambalaža_Ambalaža za pojedine grupe namirnica_1.r
Materijali za 2. razred:
04. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane izbb_Prodaja eko – proizvoda_2.r.
02. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane izb._KORACI_DO_EKO-_ZNAKA_2.r.
Tehničar nutricionist_Ekooška proizvodnja hrane izb._ZASTITNI ZNACI EKO PROIZVODA_2.r.
Tehničar nutricionist_Osnove znanosti o prehrani_Vrste i svojstva začina_2.r.
19. svibnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_Tlo_2.r.
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane izb._Tržište eko- proizvoda_2.r.
29. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_PLODORED_2.r.
28. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_OTROVNOST_I_OPASNOST_SREDSTAVA_2.r.
27. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_OSTACI_PESTICIDA_U_HRANI_2.r.
24. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_ONECISCENJE_OKOLISA (1)_2.r.
23. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_OBRADA_TLA_2.r.
21. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Osnove znanosti o prehrani_Vrste i svojstva začina_2.
16. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_Ekoloska_poljoprivreda_2.r.
08. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekološka proizvodnja hrane_Dobri-losi_susjedi_2.r.
06. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Botanika_Organografija_2.r.
01. travnja 2020.:
Teh nutric_Osnove znanosti o preh II_ Sir -podjela i vrste_ 2 razr
23. ožujka 2020.:
Teh nutric_Osnove znanosti o prehrani 1 i II _Žitarice_2. raz 2 sata
Teh nutric_Osnove znanosti o prh II_Kava_2 raz
Teh nutric_Osnove znanosti o prh II_Pivo_2 raz
17. ožujka 2020.:
Tehničar nutricionist_Praktična nastava_ Konzerviranje dodacima_2.
Materijali za 3. razred:
04. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekonomika prehrambene industrije izb._Potražnja prehrambenih proizvoda 3h_3.r.
02. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_-Biokemija-Monosaharidi_3.r.
21. svibnja 2020.:
Tehničar nutricionist_IV. potražnja prehrambenih proizvoda_3raz
19. svibnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Ekonomika prehrambene industrije izb._Potražnja prehrambenih proizvoda_3h_3.r.
20. travnja 2020.:
16. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Kemija hraneVitamini topici u vodi_3.r..ppt
06. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Kemija hrane_Vitamini topivi u mastima_3.r..ppt
Tehničar nuricionist_Biokemija_Monosaharidi_3. razred
02. travnja 2020.:
Teh nutric_Procesi pripreme hrane_Ostala opema u kuhinji_3 raz
31. ožujka 2020.:
Teh nutricionist_Procesi pripreme hrane_Kuhinjski uređaji_3 raz
26. ožujka 2020.:
Teh nutic_Procesi pripreme hrane_Prostorije kuhinja i Skladišta u sklopu kuhinja_3 raz
Teh nutric_Praktična nastava_PROIZVODNJA SIRA_3 raz
17. ožujka 2020.:
Materijali za 4. razred:
02. lipnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Mikrobiologija namirnica_ Principi i metode zaštite namirnica od kvarenja_4.r.
21. svibnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Pravilna prehrana_Prehrana osoba starije dobi_4.r.
Tehničar nutricionist_Kontrola kakvoće namirnica_Načela dobre higijenske prakse_4.r.
07. svibnja 2020.:
Tehničar nutricionist_praktična nastava_Turistički proizvod _4.r.
30. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Mikrobiologija namirnica_Principi i metode zaštite namirnice od kvarenja_4.
28. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Osnove tehnologije namirnica_Konzerviranje mesa_4.r.
27. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_Kontrola kakvoće namirnica_ANALIZA MASTI I ULJA_4.r.
21. travnja 2020.:
Tehničar nutricionist_praktična nastava_ Metode i instrumenti marketinškog istraživanja _4.r.
Tehničar nutricionist_praktična nastava_Turistički proizvod_ 4.r.
02. travnja 2020.:
Teh nutric_Pravilna prehrana_Enteralna i parenteralna prehrana_4 raz
31. ožujka 2020.:
Tehničar nutricionist_Kontrola kakvoće namirnica_Određivanje ukupne tvrdoće_zadaci uz vježbu_ 4.r.
30. ožujka 2020.:
Tehničar nutricionist_Kontrola kakvoće namirnica_Određivanje ukupne tvrdoće_ 4.r.
24. ožujka 2020.:
Teh nutric_Mikrobiologija namirnica-građa zrna žita i izgled škrobnih zrna_4 raz
23. ožujka 2020.:
Teh nutric_Pravilna prehrana_Alternativni načini prehrane_4 raz
17. ožujka 2020.:
Tehničar nutricionist_Mikrobiologija namirnica_principi i metode zaštite namirnica od kvarenja_4.r