Materijali za 1. razred:
02. lipnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Peciva_1.r.
23. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_DIREKTNI NAČIN IZRADE TIJESTA_1.r.
14. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Peciva_1.r.
09. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_INDIREKTNI NAČIN IZRADE TIJESTA_1.r.
06. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_PRIPREMA DODATAKA U PEKARSTVU_1.r.
02. travnja 2020.:
Pomoćni pekar TES_Etika izb._Ekološki pokreti_1.r.
Pomoćni pekar TES_Etika izb._ZAŠTITA OKOLIŠA_1.r.
31. ožujka 2020.:
Pomoć pekar_Teh. zanimanja_PRIPREMNI RADOVI U PROIZVODNJI PEKARSKIH PROIZVODA_1 raz
30. ožujka 2020.:
Pomoć pekar_Teh. zanimanja_PRIPREMA DODATAKA U PEKARSTVU_1 raz
24. ožujka 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_ULOGA MASNOĆA U PEKARSTVU_1.r.
23.ožujka 2020.:
Pomoćni pekar, 1.r., Proizvodni procesi u pekarstvu, Osobna higijena (1)
Nastavni materijali za 2. razred:
23. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_PREHRAMBENA VRIJEDNOST KRUHA_2.r.
17. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Održavanje higijene u pekari_2.r.
14. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Pekarski praktikum_2.r.
09. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_PRODAJNI PROSTOR PEKARE_2.r.
06. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Strojevi i uređaji u proizvodnji peciva_2.r.
02. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_ Uvjeti provođenja zavr. fermentacije_2.r.
31. ožujka 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Strojevi i uređaji u proi. peciva_2.r.
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Završna fermentacija_2.r.
30. ožujka 2020.:
Pomoć pekar_Teh. zanimanja_GREŠKE PEKARSKIH PROIZVODA_2 raz
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Peciva_2.r.
26. ožujka 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_ Komore za zavr. fermentaciju_2.r.
24. ožujka 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Uređenje pekare_2.r.
23. ožujka 2020.:
Nastavni materijali za 3. razred:
04. lipnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Starenje kruha_3.r.
06. svibnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_RANDMAN TIJESTA I KRUHA_3.r.
TES_Tehnologija zanimanja_Ponavljanje_3.r.
09. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_ČUVANJE PEKARSKIH PROIZVODA_3.r.
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Starenje kruha_3.r.
08. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_Vježbe za izradu kruha_3.r.
06. travnja 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_AMBALAŽA_3.r.
02. travnja 2020.:
Pomoćni pekar TES_Hrvatski jezik_Nezavisno složena rečenica_3.r.
Pomoćni pekar TES_Hrvatski jezik_Složena rečenica_3. razred
31. ožujka 2020.:
Pomoć pekar_teh. zanimanja_STARENJE KRUHA_3 raz
26. ožujka 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_BOLESTI KRUHA – NITAVOST_3.r.
24. ožujka 2020.:
Pomoćni pekar_Tehnologija zanimanja_BOLESTI KRUHA – Pljesnivost_3.r.
06. svibnja 2020.:
TES_Tehnologija zanimanja_Ponavljanje_3.r.
05. svibnja 2020.:
TES svi_ Što je tehnologija_ponavljanje_3.r.
04. svibnja 2020.:
20. travnja 2020.:
TES_Alkohol i alkoholizam_ svi
14. travnja 2020.:
Pravilna prehrana srednjoškolaca
27. ožujka 2020.:
26. ožujka 2020.:
19. ožujka 2020.:
18. ožujka 2020.: