Materijali za 1. razred:
21. svibnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Linija klanja svinja_1.r.
19. svibnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Prijevoz i prihvat stoke za klanje_1.r.
30. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Prijevoz i prihvat stoke za klanje_1.r.
29. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Linija klanja svinja_1.r.
09. travnja 2020.:
Mesar_Zoonoze bolesti izb._BRUCELOZA_1.r.
Mesar_Zoonoze bolesti_SALMONELOZA_1.r.
08. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Transport stoke_1.r.
23. ožujka 2020.:
Materijali za 2. razred:
02. lipnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Proizvodi od usitnjenoga i komada mesa_2.r.
19. svibnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_HLAĐENJA MESA_postupci hlađenja_2 raz_4 sata
Mesar_Tehnologija zanimanja_KONZERVIRANJE MESA_2 raz_4 sata
Mesar_Tehnologija zanimanja_Sporedni proizvodi klanja_2.r.
30. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Sporedni proizvodi klanja_2.r.
23. travnja 2020.:
Mesar_Teh zanimanja_Starter kulture_2 raz (1)
15. travnja 2020.:
MESAR_ Gljive- plijesni i kvasci_2.razred
Pekar Mesar_Mikrobiologija u struci_Mikrobiologija_2.r.
09. travnja 2020.:
Mesar_Virusi _građa i razmnožavanje_2 raz
08. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_ Obrada svinjskog mesa- obrada leđa_2.r.
Mesar_Tehnologija zanimanja_ PRIKLADNOST SVINJSKOG MESA ZA KULINARSTVO_2.r.
06. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_ Obrada svinjskog mesa- obrada leđa_2.r.
Mesar_Tehnologija zanimanja_ Obrada svinjke polovice – osnovni komadi mesa_2.r.
02. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Morfologija bakterija 2 sata_2 raz
01. travnja 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_Fiziologija bakterija 2 sata_2 raz
31. ožujka 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_RASIJECANJE I OBRADA SVINJSKOG MESA_2.r.
30. ožujka 2020.:
Mesar_Tehnologija zanimanja_PRIKLADNOST SVINJSKOG MESA ZA KULINARSTVO_2.r.
Materijali za 3. razred:
21. svibnja 2020.:
Mesar_Praktična nastava_Kolagen_3.r.
30. travnja 2020.:
Mesar_Autohtona proizvodnja i prerada mesa_Dalmatinski pršut1_3.r.
29. travnja 2020.:
Mesar_Praktična nastava_Kolagen_3.r.
15. travnja 2020.:
Mesar_Prerada mesa i mesne prerađevine_Polutrajni proizvodi_3.r.
Mesar_Prerada mesa i mesnih prerađevina_Trajni suhomesnati proizvodi1_3.r.
Mesar_Prerada mesa i mesnih prerađevina_Trajni suhomesnati proizvodi2_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_PowerPoint – Pozadina slajda_3.r.
09. travnja 2020.:
Mesar_Prerada mesa i mesne prerađevine_Obarene kobasice_3.r.
08. travnja 2020.:
Mesar_Prerada mesa i mesnih prerađevina_Polutrajni proizvodi_3.r.
Mesar_Prerada mesa i mesnih prerađevina_Proizvodi od usitnjenoga i komada mesa_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Ispis dokumenta_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Mijenjanje obilježja pisma_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Oblikovanje stranice_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Oblikovanje teksta_3.r. (1)
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Obrubi i sjenčanja_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Zaglavlje i podnožje_3.r.
06. travnja 2020.:
Mesar_Prerada mesa i mesne prerađevine_ Obarene kobasice_3.r.
Mesar_Prerada mesa i mesne prerađevine_Trajne kobasice_3.r.
02. travnja 2020.: