Materijali za 1. razred:
21. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Poboljšivači u pekarstvu_1.r.
19. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Poboljšivači u pekarstvu prema načinu djelovanja_1.r.
08. svibnja 2020.:
Pekar_tehnologija zanimanja_Transporteri_1.r.
07. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Silosi_1.r.
06. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Punjenje i pražnjenje silosa_1.r.
04. svibnja 2020.:
Pekar_tehnologija zanimanja_Pneumatski transporteri_1.r.
09. travnja 2020.:
Pekar_Poznavanje sirovina_Alkoholo vrenje ili ferementacija_1.r.
08. travnja 2020.:
Pekar_Higijena i sanitacija_HIGIJENA RUKOVANJA I PRIPREME HRANE_1.r.
Pekar_Poznavanje sirovina_ULOGA ŠEĆERA U PEKARSTVU_1.r
06. travnja 2020.:
Pekar_Poznavanje sirovina_DODACI ILI ADITIVI U PEKARSTVU_1.r
Pekar_Poznavanje sirovina_PEKARSKI KVASAC _1.r
Pekar_Poznavanje sirovina_ULOGA MLIJEKA U PEKARSTVU _1.r
26. ožujka 2020.:
Pekar_Zajednička tema_Izrada online upitnika – Zdrava prehrana_1.,2.,3 raz
Nastavni materijali za 2. razred:
04. lipnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_VUČENO TIJESTO_2.r.
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_Proizvodnja i održivost kvasca_2r
19. svibnja 2020.:
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_Proizvodnja i održivost kvasca_2.r.
14. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_PEČENJE – uvjeti pečenja tjestenih komada_2 raz
08. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Pekarske peći_2.razred
05. svibnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Punjenje i pražnjenje peći_2.r.
04. svibnja 2020.:
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_Rotacijska peć_2.r.
28. travnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_PEČENJE- priprema za pečenje_2 raz
24. travnja 2020.:
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_Završna fermentacija_2.r.
23. travnja 2020.:
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_OKRUGLO OBLIKOVANJE_2.r.
21. travnja 2020.:
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_ZAVRŠNO OBILIKOVANJE_2.r.
15. travnja 2020.:
Pekar Mesar_Mikrobiologija u struci_Mikrobiologija_2.r.
08. travnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_VUČENO TIJESTO_2.r.
06. travnja 2020.:
Pekar_Proizvodni procesi u pekarstvu_Obrada i oblikovanje tijesta nakon zamjesa_ 2 razred
01. travnja 2020.:
Pekar_Mikrobiologija_MIKROORGANIZMI KOJI UZROKUJU KVARENJE_2 raz
26. ožujka 2020.:
Pekar_Zajednička tema_Izrada online upitnika – Zdrava prehrana_1.,2.,3 raz
19. ožujka 2020.:
Materijali za 3. razred:
02. lipnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_SPECIJALNE VRSTE PECIVA I PEKARSKIH PROIZVODA_3.r.
Pekar_tehnologija zanimanja_PROIZVODNJA MEDENJAKA_3.r.
19. svibnja 2020.:
Pekar_Računalstvo_CC licence_3 raz
Pekar_Računalstvo_Tradicijska slastica moga kraja_3 raz
Pekar_Tehnologija zanimanja_BOLESTI KRUHA_3.r.
Pekar_Računalstvo_Biti blagajnik razreda_3 raz
15. travnja 2020.:
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_PowerPoint – Pozadina slajda_3.r.
09. travnja 2020.:
Pekar_Etno pekarska proizvodnja_SALENJACI_3.r.
08. travnja 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_SPECIJALNE VRSTE PECIVA I PEKARSKIH PROIZVODA_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Ispis dokumenta_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Mijenjanje obilježja pisma_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Oblikovanje stranice_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Oblikovanje teksta_3.r. (1)
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Obrubi i sjenčanja_3.r.
Pekar_Mesar_Mljekar_Računalstvo_Word – Zaglavlje i podnožje_3.r.
06. travnja 2020.:
Pekar_Čuvanje i transport pekarskih proizvoda_Greške kruha i peciva _ 3 razred
Pekar_Praktičnanastava_Paprenjaci-Zlatne ruke_3.r.
Pekar_Tehnologija zanimanja_PROIZVODNJA MEDENJAKA_3.r.
02. travnja 2020.:
Pekar_Praktič nastava u školi_Izrada štrukli_3 raz
26. ožujka 2020.:
Pekar_Zajednička tema_Izrada online upitnika – Zdrava prehrana_1.,2.,3 raz
23. ožujka 2020.:
Pekar_Tehnologija zanimanja_Posebna prehrana-celijakija_3 raz
25. ožujka 2020.:
Pekar_Zajednička tema_Izrada online upitnika – Zdrava prehrana_1.,2.,3 raz
18. ožujka 2020.:
- MPT Vršnjačko_nasilje_Konvencija
- SVI PPIV i TES_ MPT_Osobna higijena_1,2,3,4
- Vrtlar, Voćar vinogr, Cvjećar, Polj. gosp., Pekar, Mljekar, Mesar, Rukovatelj preh. stroj._MPT_Što je Corona (korona) virus_1,2,3 r.
17. ožujka 2020.: